Konsten att skapa politikerförakt

Det kan ju inte finnas någon kvar nu som inte tycker att politiker är en märklig art. Fy fan så de håller på.
Igge gnäller i tidningen över att Stellan gör vit makt tecken och gör sitt bästa att brunsmeta alla som inte röstade rött.
Varför kan han inte bara inse att folk har genomskådat sosseriet till sist. Väljarna kanske har insett att man aldrig får valuta  för pengarna med en sosse vid rodret.
Jag hörde ryktesvägen att några av de röda blev så ilskna av valresultatet så de städade ur sina kontor på stört och struntade i det här med ecpeditionsministär.
Känns lite som sandlåda.

Lantrådet drog ju även hon till med ett bottennapp. Hon tänker minsann inte sitta tillsammans med ObS, de har ju så fittig värdegrund. Jag antar att hon menar att de är rassar. Jag antar att hon menar att de har skillnad på folk och folk.
Sen att hon och hennes gelikar såg till att avsätta en viss Danielsson från sin post som styrelseordförande på grund av att han inte tyckte som henne, det har hon glömt. Hon gör ju inte skillnad på folk och folk.
Dessutom visar Lantrådet att hon är en av de som är oförmögna att se västerut på facit. Vad har hänt med SD sen de andra partierna började brunsmeta och vägra samarbete med dem? Har hon missat deras utveckling och vad majoriteten tycker om pallerarsul som beter sig på nämnda sätt?
Även Lantrådet håller sig på sandlådenivå.

Det blir intressant att se vad det blir för regering. ÅD är ju ute ur bilden, enligt Veronica Törnroos så beror det på ÅDs syn på klimatet. Vi får anta då att C vill fortsätta spendera pengar på dåliga klimatinvesteringar istället för att satsa på vård, omsorg och skola då, det var ju det vi i ÅD tyckte pengarna skulle gå till.
Givetvis är det ju inte klimatsynen som är problemet men att vi skulle ha en politiker som vågar vara ärlig kan vi ju fetglömma. Så fort makten hägrar så säger man vad som helst.

På tal om det så kommer jag ju osökt in på Anders Erikssons hyckleri och skådespel. Där hade man ingen skam i kroppen, varken han eller ÅF.
Fy fan vad fult att direkt efter ett pissval hoppa över till den vinnande sidan. Allt för att inte behöva tappa näsan. Jag tror dessutom att ÅF är med på hela karusellen. Nu får man ju troligtvis in en ny person i lagtinget, nämligen deras partiordförande, för vi får väl anta att Anders har pratat till sig en ministerpost.
Det som får mig att tro att partiet är med på detta fulspel är att de tar allt med en axelryckning. Skulle man vilja försöka behålla suna väljares förtroende så borde man nog basunera ut sitt missnöje över den Judasförflyttning som skedde. Det gjorde man inte, man sa att det gjordes i samförstånd. Man erkänner alltså att man blåst alla de som valt att lägga sin röst på partiet.
Anders Eriksson blåste alla som valde att rösta på honom.
Den med lite minne vet också att Centern och ÅF har en sån här rockad i bagaget sen tidigare. Vi kan nu konstatera att OM ÅF finns kvar vid nästa val så är det inte en kotte som vet om en röst på ÅF faktiskt är på dem eller på Centern.
Man kan säga att de lyckats hitta det där blåa skåpet och även skitit däri.

Kontentan av den här cirkusen är att man bygger på politikerföraktet som redan finns. Vem fan kan ta dessa clowner på allvar när man ser hur de håller på.
Det sjuka i allt det här är att om vi drar det här till sin spets nu....
Säg att Bert och Måtar också bestämmer sig för att gå till Centern då har Center 12 mandat. sen kanske även Karlström och Påvals också vill vara på den vinnande sidan, då har Centern 14 mandat. Jamen för fan, alla vill spela med en vinnare, Röblom och Holmström blir också Centrare, där satt den, 16 mandat, egen majoritet.
Kanske det är dags att lägga ner det här med partipolitik..... Jag tycker systemet verkar vara byggt på en väldigt osäker grund om man utan problen kan pissa alla i ansiktet som Anders Eriksson och Ålands Framtid nu gör. Dessutom kan man nog även rikta en loska mot Centern också, de borde också sett det ohederliga i kappvändningen.

Usch vad jag ogillar hyckleri.

Som en liten sista notering så kan jag konstatera att brunsmetning inte var ett lyckat drag inför valet.
SosseTony skrev rasist i nästan varje kommentar på FB inför valet. Han fick 15 röster.
Kemetter brunsmetade mig och högst troligen var ju det hennes agenda. Hon sitter inte i lagtinget nu mer.
Igge..... Jag fick mer röster än honom.
LiberalRebecka som skrek rasse över något blogginlägg på fb. Väldigt få röster.
Kaveh Bakhar eller vad han nu hette körde rassepratet på sin FB sida. 13 röster.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Den åländska själen

Alla utom ÄlskogsFrille är tysta

Snipäventyrssuget

Alla feminister i samma båt.

Åland mitt Åland

Det finns alltid en säker passning

Ställ dem mot väggen

Misshandlande Rumäner