Isvak i Juli

Det ploppade upp en ny forskning idag i mitt flöde på facebook. Det handlade om en forskning om huruvida människans påverkan på klimatet faktiskt hade någon betydelse.
Det var ett par finnar vid namn Kauppinen och Malmi som tydligen bedrivit sin forskning i Åbo som nu kunde dra slutsatsen att det bl.a är de låga molnen som styr temperaturen och människans påverkan är väldigt försumbar.
Vackert så, känns ju inte som en direkt skräll.
Skrällen är väl snarare då att de faktiskt lyckats nå ut till en liten del av allmänheten med att de kunnat motbevisa IPCCs konklusion att människan har och fortsättningsvis ställer till alla bekymmer.
Det som i mitt huvud blir sjukt märkligt är det som händer när man presenterar den här forskningens resultat för klimathysteristerna.
Klimathysteristerna kämpar ju nu på för fullt med att bojkotta kött och förespråka höjda skatter i klimatets namn.
Man ser gärna att det lokala lant och jordbruket går i total konkurs och försvinner så att alla blir tvungna att gnaga i sig någon importerad halloumi till middag. Allt för klimatet och isbjörnarna.
Man kan ju tycka att den hysteriska klimatsekten, som är övertygad om att människan är roten till allt ont, skulle känna lättnad och hopp när de får läsa om forskning som visar att vi kanske överlever. Klimatet kanske styrs av andra krafter än oss.
Visst tycker man att de borde bli lättade?
Tror ni responsen blev så?
Icke.
Direkt klankade man ner på forskningen. Det var bara humbug. Källorna dög inte. Resultatet är fel. 97% vet att människan förstör klimatet.

Varför ska man vara så inihelvetesjävlars faktaresistent. Varför inte tro att det kanske inte bara är vårt fel. Varför inte tro att klimatet fixar sig själv, isbjörnarna överlever?
På en sida där jag postade länken blev svaret ett klipp från vetenskapens värld om freonet! Freon! Jag trodde seriöst att vi hade kommit förbi det. Vi räddade ozonskiktet genom att köpa ny frys och kyl.

Jag börjar faktiskt tro att det inte spelar någon roll vad forskningen kommer fram till. Även om så självaste allsmäktiga IPCC skulle gå ut med att de har haft fel så skulle klimathysteristerna skrika om att källan inte är trovärdig.

 Även om de så skulle behöva såga upp en isvak för att sjösätta båten i Juli så skulle de hänvisa till att det minsann bara är ett av alla ökande extremväder.
Allt som inte stöder domedagsprofetian kommer från fakekällor.

Förresten så såg jag att man nu börjat kalla Johan Rockström för klimatforskare och VäderPär för klimatexpert.

Ikväll satt jag förövrigt ute med stickatröjan och mössa kl 22 men det blev för kallt så jag fick gå in.

Tack för att du läste. Dela gärna om du tyckte det var läsvärt.

Källa
https://summit.news/2019/07/11/new-finnish-study-finds-no-evidence-for-man-made-climate-change/

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Den åländska själen

Alla utom ÄlskogsFrille är tysta

Snipäventyrssuget

Alla feminister i samma båt.

Åland mitt Åland

Det finns alltid en säker passning

Ställ dem mot väggen

Misshandlande Rumäner